Vers van de pers: Dé Karperwereld 118


04 februari 2018 | Redactie

Met de nieuwe Dé Karperwereld haal je het mooie karpervissen in huis óf neem je deze als inspiratie mee de bivvy in om een lange winteravond aan de waterkant door te komen. In aflevering nummer 18 van dit magazine vind je namelijk een aantal zeer gevarieerde artikelen terug.

Laurens Maasland is back in business!

 

Met de nieuwe Dé Karperwereld haal je het mooie karpervissen in huis óf neem je deze als inspiratie mee de bivvy in om een lange winteravond aan de waterkant door te komen. In aflevering nummer 18 van dit magazine vind je namelijk een aantal zeer gevarieerde artikelen terug.

 

preview 02

Mark van der Zouw vist dóór, ook in de winter.

 

Mooi werk van auteurs als Chris De Clercq, die ditmaal tevens de cover siert en in het binnenwerk zijn escapades met de illustere Duveldudes met ons deelt. Mark van der Zouw is inmiddels een vertrouwd gezicht in ons magazine geworden. Wie dacht dat de Carpfreak met koude misschien thuis is te vinden moet zeker zijn ‘Onder het vriespunt’ maar eens lezen… Ook Tim Kreuger is niet vies van wat winters weer; sterker nog met ijskoude vorst brengt hij de feestdagen traditioneel door aan de verder verlaten Franse grindgaten. Ook Kevin Diederen vertrekt eenzaam en alleen naar Frankrijk, maar hij beleeft er wel een geweldige solosessie aan het kanaal. 

 

preview 03
Als het over een goede timing gaat, dan moet je bij Martin Post wezen!

 

Heb je nog geen idee hoe je dit jaar je visplanning in orde maakt, lees dan een ‘Perfecte timing’ van Martin Post. Hij weet als geen ander hoe je een naderend seizoen aanpakt, gelukkig deelt hij flink wat tips met ons! Meer tips mag je verwachten van de bevallige Claudia Darga, zij vist bloedfanatiek de winter door en maakt daarbij graag gebruik van boiliepasta’s. 


preview 04
Bertil Wielink (links), hier met andere oude rot Pieter de Jongh, zo te zien altijd nog succesvol…

 

Ewout Smeerdijk hervat zijn populaire avonturenreeks, die gepaard gaat met het nodige bloed, zweet en enige ‘Poldertranen’. Weer zeer de moeite waard! En dan graag de aandacht voor twee oudgedienden uit de scene, mannen die dan misschien niet meer altijd in de spotlights staan, maar altijd nog flink fanatiek doorvissen… Hoe staat het bijvoorbeeld met Bertil Wielink? Je leest het in het interview dat Franklin Broeckx met hem deed én last but not least: Laurens Maasland is back in business en wel met een fantastisch drieluik. Je leest in Dé Karperwereld nu het eerste deel van ‘Memoires van een seriewoordenaar’… 

 

preview 05

 

Ben jij ook een fanatieke karpervisser en wil je graag voortaan de beste artikelen als eerste lezen? Neem dan nu een voordelig abonnement en ontvang ’s lands oudste karpermagazine voortaan ‘vers van de pers’ in huis. Hoe…: klik hier!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.