Pro Line pakt uit met vrachtwagen nieuwe materialen op Carp Zwolle


02 februari 2018 | Redactie

Op vrijdag 2 februari barst het karperfeest Carp Zwolle weer los in de IJsselhallen van Zwolle. Met tientallen standhouders uit vele landen en duizenden bezoekers uit evenveel landen een must-see voor de karpervissers. Als er één standhouder dit jaar niet te vermijden is op de beurs dan is het Pro Line. Dit Nederlandse topmerk pakt enorm uit in Zwolle met een vrachtwagen vol nieuwe materialen. Ga dat zien!

Extreme Pro bivvy’s…

 

Pro Line 

Pro Line heeft achter de schermen flink doorgewerkt deze winter en waarschijnlijk wat minder aan de waterkant gezeten. De nieuwe catalogus voor 2018 toont een Pro Line in grootse vorm, met niet alleen nieuwe Extreme Pro series bivvy’s, luggage en kleinmaterialen, maar natuurlijk ook veel nieuw aas en voer, waarmee je dit jaar de concurrentie een slag voor kunt zijn op je thuiswater. 
 

pro line 02
Xtreme Unhooking Mat…

 

Carp Zwolle

Zie je op Carp Zwolle even door de bomen het bos niet meer, loop dan maar door naar deze standhouder, want met Pro Line kom je dit seizoen volledig aan je trekken.

 

pro line 03
De nieuwe NG Squid van Pro Line bevat een hoog percentage Squidmeel, Green Lipped Mussel, LT Fishmeal (64%) en Egg compound…

 

Catalogus

Kijk hieronder voor een aantal tips van de sluier, bezoek de Facebook-pagina, of klik vooraf even op de nieuwe catalogus om in de stemming te komen voor je naar Zwolle afreist.

 

pro line 04
Een driedelig Xtreme schepnet…

 

 

pro line 05
De nieuwe Coco & Banana lijn…

 

pro line 06
De Commando 180 AD Lightweight Boat …


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.