Lustrum Hengelsport Hendriks gevierd met acties


05 februari 2018 | Redactie

Sinds januari 2013 is Hengelsport Hendriks een onderdeel van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo. In het begin was de afdeling ongeveer 50 m². Maar nu, vijf jaar later en een aantal upgrades en verbouwingen verder, is de hengelsportafdeling binnen Kampeerwereld gegroeid naar 175 m². Het eerste lustrum wordt gevierd met allerlei acties.
 

 

De fraaie JRC Cocoon 2G Universal Porch, ook te zien bij Hengelsport Hendriks…

 

Kampeerwereld Hendriks

 Het karpervissen heeft binnen Hengelsport Hendriks een prominente plek. De merken Korda, JRC, Strategy, Shimano, Sportex en LFT zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Artikelen die er niet zijn kunnen eenvoudig besteld worden. Als onderdeel van Kampeerwereld Hendriks is er nog een pluspunt, deze winkel heeft namelijk veel meer voor aan de waterkant. Potten, pannen, branders, laarzen, hoofdlampjes en een mooie Fjällräven shop vind je onder hetzelfde dak. Kortom, een compleet hengelsportassortiment!
 

Lustrum-Hengelsport-Hendriks-gevierd-met-acties-2

Lustrum-Hengelsport-Hendriks-gevierd-met-acties-3
Het karpervissen heeft binnen Hengelsport Hendriks een prominente plek…

 

Ermelo

Roofvissers vinden in deze winkel in Ermelo een groot assortiment met de merken Weebass, Siam Spoon, Spro, LFT, Berkley en Svartzonker en voor de witvissers zijn er onder meer de merken Guru, Cresta, Maver, LFT, Evezet, Marukyu en Gamakatsu.

 

Facebook

Vanwege het eerste lustrum zijn er een heleboel leuke acties die wekelijks kenbaar gemaakt worden op de Facebookpagina en de site www.hengelsporthendriks.nl met de webshop. Wil je als eerste op de hoogte zijn kijk dan op Facebook.  

 

Lustrum-Hengelsport-Hendriks-gevierd-met-acties-4
Veel lijnen en kleinmaterialen voor de karpervisser…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.