Extreme precisiewapens van Avid Carp


06 februari 2018 | Redactie

Twee hengeltypes van Avid Carp die speciaal voor de lange afstand bedoeld zijn als precisiewapens, zijn de 3,25 en 3,5 lb sterke Extremity’s van Avid Carp. Wie de hengels op de Carp Zwolle beurs in handen heeft gehad, heeft vast bewonderend gekeken naar het prachtige carbon-look uitstraling en de fijne Duplon greep van deze karperhengels.

 

Ook voor Avid Carp zit Carp Zwolle 2018 er weer op…

 

Avid Carp

Dankzij het ‘low resin’ gehalte van het gebruikte carbon, is het een hengel geworden met een scherpe en directe fast taper actie, waarmee je extra precisie in je worpen kunt leggen. Het fraaie exclusieve design heeft als kenmerken de volle Duplon greep, simpele graphics, matte geweven delen en rvs metalen onderdelen.

 

Extremity-precisiewapens-van-Avid-Carp-2
Sterke ‘low resin’ carbonblanks…

 

Extremity-precisiewapens-van-Avid-Carp-3
Een een ant-frap topoog…

 

Twaalfvoeters 

Van de twee twaalfvoeters (360 cm) is de 3,25 lb uitvoering het meest allround. Hiermee kun je prima aas en PVA zakjes meer dan 100 meter ver inwerpen met voldoende loodgewicht. Een mooie hengel voor het alledaagse vissen op groot water. De 3,5 lb uitvoering is bedoeld voor de extreme afstanden en uiterste precisie. De 3,5 lb heeft ook een andere greep en andere tip gekregen voor zijn bijzondere taak. Beide modellen hebben een 50 mm startoog, een anti-frap topring, een 18 mm Fuji reelhouder en een carbon lijnclip. Voor meer foto’s, kijk op de website van Avid Carp
 

Klik hieronder om een filmpje te zien van deze hengels.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.