Premiums van Holland Baits troef bij De Reus


13 februari 2018 | Redactie

De Hengelsport Reus uit Drempt introduceert twee nieuwe smaken van Holland Baits, waar ‘De Reus’ komend seizoen veel van verwacht. Het gaat om de Premium Monstercrab & Fish en de Premium Squid & Fish. Heb jij je plannen voor de voorjaarsvisserij al in je hoofd, of vis je gewoon door op dit moment? In alle gevallen zit je goed met de afgeleide producten van deze twee smaken…
 

De Monstercrab & Fish Premium van Holland Baits prominent bij De Reus…

 

Holland Baits 

‘Premium’ staat voor ‘uitsluitend de beste ingrediënten’ en dat merk je direct bij deze Premiums van Holland Baits. Beide mixen bevatten LT fish 999, kwalitatief de beste. De Squid & Fish is op smaak gebracht met dé squidflavour van een gerenommeerd merk met gele verpakking en is verder voorzien van squid extract in poedervorm die in water oplosbaar is.

 

De-reus-02
Zowel zware als supermooie vissen vielen al voor de Premium Squid & Fish van karpervisser Patrick Smits

 

Monstercrab

Aan de Monstercrab & Fish is nog pre-digested fishmeal toegevoegd en de oldskool monstercrabflavour uit de goede ouwe tijd. Om de aantrekkingskracht te verhogen voor de instantvisserij is er gepureerde blikmais in beide bollen verwerkt. Al met al prima boilies met een balans aan voedingstoffen en attractors om ook na de paai de karper het broodnodige aan te bieden en mee door te vissen. Door de maistoevoeging werken ze uitstekend als instantboilie. Ze zijn leverbaar in 16 en 20 mm en als pop-up van 16 mm.

 

de-reus-03
De Premium Squid & Fish boilie…

 

Winter

Vis je op dit moment nog in winters water dan voer je uiteraard niet te gortig. Benut dan de in beide smaken leverbare baitsoak en stickmix eens om de karper tot actie aan te zetten. In de winkel van De Hengelsport Reus kun je kennismaken met deze uiterst doeltreffende Premiums. Profiteer bovendien van de ‘maand van de tegoedbon’ in februari, die je 10% aan tegoed kunnen opleveren deze maand!
 

De-reus-04

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.