Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum


13 februari 2018 | Redactie

Beach Resort Makkum is een luxe bungalowpark in Friesland, gelegen in Makkum direct aan het strand en IJsselmeer. Het unieke bungalowpark biedt comfortabele bungalows, luxe villa's direct aan het water of het strand en mooie vakantie-appartementen met spectaculair uitzicht over het IJsselmeer. De vis kan vanaf het IJsselmeer het park binnenzwemmen en daarom is dit park ook voor sportvissers een vakantieparadijs.

Karpers onder handbereik op het park…

 

Makkum

Niet alleen voor de vissen, maar ook voor de hengelaars is het daarom een prima stek op Beach Resort Makkum. Gooi vanaf de steiger van de luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in je boot vanaf je eigen aanlegsteiger. Voor de boot is er een trailerhelling op het park en de trailer kan bij de bungalow staan of bij de trailerstalling. Er is ook een bootverhuur op het park.

 

Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum 2

De vis kan het park inzwemmen vanuit het IJsselmeer. En dat doen ze ook…

 

Karper, brasem en voorn

De Friese wateren rondom het park staan bekend om grote aantallen (roof)vissen. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Hierdoor kun je – met of zonder boot -  genieten van een échte visvakantie in Friesland. Op het park wordt snoek, baars en snoekbaars gevangen, maar ook karper, brasem en voorn zwemmen op vakantiepark Beach Resort Makkum.

 

Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum 3

Rust, vakantie en water in de buurt…

 

Vlakbij de Afsluitdijk

Ook de omgeving van Makkum is heel geschikt voor visliefhebbers. De omliggende polders, vaarten en meren zijn vanuit het bungalowpark gemakkelijk te bereiken. Zo vind je op ± 30 minuten afstand het Sneekermeer en Heegermeer. De visvakantie in Friesland kun je zelfs voortzetten op het zoute water. Makkum ligt namelijk vlakbij de Afsluitdijk en binnen 10 minuten van de Waddenzee.

 

Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum 4

Brasem, winde en karper brengen hier de zomer door…

 

Bungalowpark

Het bungalowpark bestaat uit luxe villa's, appartementen en bungalows. Bij zowel de bungalows als de luxe villa’s kun je kiezen uit zeer verschillende types. Daar zitten geweldige droomhuizen tussen waarvan vele beschikken over een sauna, whirlpool of zonnebank. Natuurlijk zijn alle huizen 100% ingericht op een luxueuze vakantie, voorzien van alle gemakken. Op het park zelf kunnen jong en oud zich vermaken met sport, spel, ontspanning en fitness.

 

Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum 5

 

Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum 6

Een enorme keuze aan vakantiewoningen…

 

Zoek & Boek

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond op de website; als waterliefhebber en sportvisser zal Beach Resort Makkum je direct tot de verbeelding spreken. Gebruik ‘Zoek & Boek’ en bekijk meteen de data en de huurprijzen.

 

Karper en witvis tijdens droomvakantie Beach Resort Makkum 7

Of zoek je liever buiten het park naar de karper…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.