Superieure waterdichte ‘25k Quilted’ van ESP


16 februari 2018 | Redactie

Nieuw in het gamma van ESP zijn drie kleding-items waarmee je de elementen te lijf kunt gaan als karpervisser. Het 25k Quilted Waterproof Jacket, en een afgeleide waterdichte ‘salopettes’ bib & brace en waterdichte broek zijn voor 2018 gelanceerd en reeds in de etalage van Carpworld Kruidenier gesignaleerd. In het prachtige ESP groen opnieuw een fraai en zeer waterdicht kledingstuk van dit cultmerk.

 

Super waterdicht...

 

25k Quilted Waterproof

Het jack, de 25k Quilted Waterproof Jacket, heeft een waterdichtheid van liefst 25.000 mm waterkolom en een ademend vermogen van 10.000 mm. Dat zijn indrukwekkende getallen voor de buitenzijde van deze visjas, die daarmee de concurrentie behoorlijk in de schaduw zet. Ter vergelijking: een Goretex membraan heeft een waterdichtheid van ongeveer 28.000 mm waterkolom.

 

 

Martin Bowler in zijn 25k Quilted...

 

ESP

Dezelfde getallen voor waterdichtheid en ademend vermogen gelden ook voor de Salopettes (bib & brace) en de broek van het ESP 25k Quilted trio. De 25k Quilted Waterproof Trousers heeft een elastische verstelbare  heupband, versterkte kniestukken, handwarmer ritszakken en waterproof ritsen aan de kuit voor het makkelijk aan- en uitdoen van de laarzen.  

 

 

Indrukwekkende cijfers...

 

Capuchon

Het jack heeft net als de broek diepe handwarmer zakken en ook een binnenzak met rits. De hoge kraag en verstelbare capuchon houden wind, kou en regen buiten de deur. De sterke YKK rits loopt over de hele voorzijde en is voorzien van regenflappen.

 

Meer weten? Kijk op de website van ESP of kijk voor verkoopprijzen bij Carpworld Kruidenier.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.