B-Carp breidt uit met serie Vesper karperhengels


17 februari 2018 | Redactie

Het jaar 2018 brengt B-Carp een brede serie karperhengels uit onder de naam Vesper. De serie kent naast enkele standaard afstandhengels tevens een fraaie Vesper Barbel; een Grip, Float, Travel, Spod, een Vesper tien-voeter en een Pro uitvoering. Een betaalbare mooie serie hengels, gemaakt van Hi-Tech carbon.

 

De showroom van B-Carp geraakt steeds voller...

 

Vesper

De Vesper serie bestaat uit tweedelige hengels met een dunne blank, SICA driepoot geleideogen, een oversized startoog, oversteeksluiting en een reelhouder met gevoerde molenklemmen. De Vesper hengels hebben alle een sterke ruggengraat.

 

 

B-Carp

De lichtere uitvoeringen betreffen de Barbel en de Float. De twee Barbels – er is keuze tussen een 330 en 360 cm lange hengel, hebben elk een sterkte van 1,75 lb. De 390 cm lange Float penhengel heeft, in tegenstelling tot de andere hengels uit de serie, een kwaliteits kurken handgreep. De sterkte van deze Float is 1,5 lb.

 

 

Alle Vespers zijn tweedelig...

 

Spod

De zwaarste jongen in de Vesper serie betreft een 5 lb zware Spod. Hiermee kun je met een navenant sterke lijn flinke spods, Spombs of baitrockets op afstand wegzetten. De 3 lb sterke Travel bestaat uit vier delen en wordt aangeboden in een hardcase foedraal. Als topper uit de serie wordt de Pro beschouwd, die een Fuji molenhouder heeft en met zijn lengte van 360 cm een 3 lb kracht bezit.

 

Meer weten over B-Carp? Bekijk hier de 2018 catalogus.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.