Nieuwe Mainline karperlijnen van Asso onderweg


19 februari 2018 | Redactie

Dit voorjaar brengt de Italiaanse lijnengigant Asso (Grupp DP) een aantal nieuwe lijnen voor het karpervissen op de makt. De lijnen zijn twee jaar lang getest door topvissers en in Engeland bovendien getest door honderd willekeurige karpervissers. Asso is een kwaliteitsmerk en dus kijken velen uit naar deze nieuwe lijnen, ook in Nederland, waar Ben van de Houten deze namens Asso & Vega in ons land over de winkels verdeelt.

 

Een nieuwe Asso range met veel specialistische karperlijnen...

 

Gruppo DP

De karperlijnen en zeevislijnen van Asso zijn al meer dan 40 jaar aan de top en daarom geliefd bij veel wedstrijdvissers en topvissers. De Asso lijnen werden in 1973 voor het eerst ontwikkeld in Genua. Bekend door de kwaliteist nylonlijnen, bracht ‘Gruppo DP Asso di cuori’ in de tweede helft van de jaren 80 het eerste revolutionaire monofilament voor vissen uit dat volledig is gemaakt van fluorkoolstofvezels, toentertijd een absolute nieuwigheid en baanbrekende technische innovatie voor de Italiaanse markt die leidde tot innovaties als met fluorocarbon gecoate copolymers en tevens tot fluorocarbon.

 

 

Vertrouwen in de Asso lijnen...

 

Asso lijnen

Voor het karpervissen ontwikkelde en fabriceerde Asso onder eigen naam onder meer de volgende lijnen: Big Catch Fluorocarbon; Hard Skin; High Stretch Fluorocarbon; Protector Tapered Line; Super Fluorocarbon; Super High Tenacity; Tetramax Carp; Ultra en Ultra Carp.

 

 

 

 

Keuze uit veel hoofdlijnen...

 

Mainline

In dat rijtje worden nu diverse Mainlines toegevoegd.  Naast de hoofdlijnen die onder de naam Mainline uitkomen, is de range breed gemaakt met onder meer Mainline Pro lijn; Mainline Abrasion, Mainline Master, Fluorocarbon Mainline, Sinking Braid Mainline, Spod & Marker, Floating line en Sinking Mainline.

 

 

In het voorjaar in de winkels...

 

Let dus op de berichtgeving dit voorjaar want de Asso Mainline lijnen zullen zeker in veel hengelsportspeciaalzaken verkocht worden.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.