Maak de karpers gek met Roasted Peanut Chops


23 februari 2018 | Redactie

Wie wel eens pindakaas op zijn boterham smeert, weet hoe lekker zoiets kan zijn, vooral als er nog stukjes pinda in zitten. Hetzelfde moeten karpers denken wanneer zij een maaltje Roasted Peanut Chops voorgeschoteld krijgen van de chefkoks bij CC Moore. Deze heerlijke ‘loosefeed’ kun je makkelijk zelf bereiden.

 

Pinda's: altijd lekker voor de karpers...

 

CC Moore

Nu weten we dat pinda’s beter niet ongekookt aan de karpers voorgezet kunnen worden, maar in gekookte en geroosterde vorm wordt deze lekkernij een echte verantwoorde buikvuller voor de vissen. Laat ze een nacht in warm water weken, zodat ze zacht worden en een melkachtige afscheiding afgeven.

 

 

 

Laten weken...

 

Roasted Peanut Chops

De nieuwe Roasted Peanut Chops van CC Moore kunnen natuurlijk extra aantrekkelijk gemaakt worden. Dat kun je bijvoorbeeld doen door ze te combineren met wat 10 mm Live System boilies er omheen en eventueel als haakaas, zodat dit een visuele crunchy attractie wordt.

 

 

Een culinaire attractie...

 

Voerkolom

Doordat de Roasted Peanut Chops licht van gewicht zijn, kunnen ze in plantenrijke omgeving een verticale voerkolom vormen wanneer de stukjes pinda op de planten blijven hangen en zo de aandacht trekken. Ook kunnen de chops geboost worden met Roasted Nut Extract. Deze dikke zoete vloeistof maakt de vis zo nog hongeriger.

 

Kijk hier voor meer info over de nieuwe 2018 CC Moore producten.

 

 

En zo trek je ook de laatste schuwe karpers over de streep...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.