Solar Tackle range nu bij Fauna Hengelsport


25 februari 2018 | Redactie

Fauna Hengelsport heeft flink ingekocht en kan nu met trots zeggen dat het de hele range van Solar Tackle kan leveren. De megawinkel in Raamsdonksveer legt daarmee een fraai visitekaartje op tafel want het Engelse merk van Martin Locke is zeer exclusief en gewild bij vrijwel elke karpervisser…

De Solar P1 Sod Pod is een echte degelijke klassieker…

 

Innovatief

De Engelse fabrikant van hoogwaardige, roestvrijstalen steunen, hangers, swingers, rod pods en accessoires en staat bij menig karpervisser te boek als oerdegelijk, innovatief en betrouwbaar. Solar heeft als uitgangspunt altijd met de snelle ontwikkelingen van de tijd mee te gaan en heeft zich daarom ook versterkt met een gedreven team ervaren karpervissers.

 

Fauna 02

 

Solar

Onlangs bracht Solar een grote hoeveelheid nieuwe materialen op de markt die op Carp Zwolle deels al te zien waren als de SP Range en nogal wat aandacht trok omdat het merk er niet om bekend staat om elk jaar karrevrachten nieuwe materialen uit te brengen die ook nog eens het bekende eigenzinnige Solar stempel krijgen.

 

Dat dit nu in 2018 wél het geval is, geeft alleen maar aan met welke elan Solar nu bezig is. Kijk maar naar de P1 Stainless Range, de nieuwe (Titanium) Indicator Heads en de herintroductie van de Solar Bait Originals Range!
 
Fauna 03

 

Fauna Hengelsport

Ook nieuwsgierig geworden? In Raamsdonksveer kun je alles nog eens goed bekijken bij Fauna Hengelsport en je laten adviseren door de kenners.
 

Bekijk hieronder een filmpje over het fraaie P1 Bow-loc net van Solar…

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.