Tight Lines: visreizen met een extra ‘bite’


01 maart 2018 | Redactie

Ook visreisbureau Tight Lines zal acte de présence geven op de vijftigste editie van de Visma hengelsportbeurs in Rotterdam. Inmiddels is het aanbod van het ervaren reisbureau van Bert Goeree nogal omvangrijk en divers, met populaire dichtbijbestemmingen als Cobh in Ierland, waarin de kleine bootvisserij centraal staat, of enkele topbestemmingen in Noord-Noorwegen, zoals Lyngenfjord of Kjøllefjord in de Barentszzee, waar enorme heilbotten worden gevangen.

 

Lekker warm en dichtbij: tonijnvissen in het Spaanse Riumar…

 

 

Tight Lines

Reisbureau Tight Lines onderscheidt zich tevens door reizen met een extra ‘bite’ voor de avontuurlijke sportvisser. Voor dit soort reizen is een avontuurlijke inslag een vereiste, denk hierbij aan de Amazone trips naar Brazilië, Colombia of Suriname, raftingtrips in Noord-India, waar gevist wordt op Golden mahseer, Mongolië met de amoersnoek en taimen of mangar, de grootste barbeel ter wereld die bevist wordt in Iran. Roofvissers kunnen bij Tight Lines hun hart ophalen op blackbass in Andalusië (Spanje) en bijvoorbeeld de mega-meervallen op de Franse Petit-Rhone.

 

 

Tarpon, de ultieme vechtjas...

 

Warme bestemmingen

Wil je weg van de kou en oostenwind in Nederland? Geen probleem! Aan warme bestemmingen is bij Tight Lines ook geen gebrek. Een bestemming waar inmiddels al ruim twintig jaar ervaring in zit, is Gambia. Maar ook andere Afrikaanse bestemmingen als Egypte, Senegal, Sal en Sao Vicente op Kaap Verdië, Watamu en Malindi in Kenia, en de absolute topper, de Bijagos archipel van Guinee-Bissau. Verder Tenerife en La Gomera op de Canarische eilanden, Sao Miguel op de Azoren, Nosara in Costa Rica, Pedasi Panama en bestemmingen in Bonaire, Mexico en tonijnvissen vanuit Riumar Spanje. Genoeg keuze aan warme visstekken!

 

Ieder jaar organiseert Tight Lines enkele groepsreizen naar één of enkele van deze gebieden. Meestal bestaand uit kleine groepjes waaruit tijdens het verloop van deze soms pittige reizen inmiddels al vele vriendschappen geboren zijn.

 

 

Heilbot, een populaire vissoort op menig verlanglijstje...

 

Voorbespreking

Tight Lines  vindt een goede communicatie belangrijk. Vandaar dat serieuze kandidaten voor een reis uitgenodigd worden voor een voorbespreking. Mogelijk is de bestemming toch niet helemaal wat je zoekt of zijn er betere of goedkopere alternatieven. Tight Lines helpt je mee om de beste keuze te maken. Kom op de Visma even langs de stand; er staan ervaren vissers en reizigers staan klaar om iedereen te woord te staan.  

 

 

Het blijft prachtig, in Ierland op alle soorten zeevis...

 

Online kaarten met korting

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.