Seizoensaftrap voor karpervissers bij De Tacklebox


01 maart 2018 | Redactie

Het is inmiddels een échte traditie voor karpervissers geworden, de seizoensaftrap bij de Tacklebox in Beilen. Aanstaande zaterdag 3 maart is het weer zover in deze best gesorteerde karperspeciaalzaak. Liefhebbers die hier al eerder bij zijn geweest weten dat deze open dag de beleving biedt van een ware karpermeeting.

  

 

Zaterdag klinkt het fluitsignaal in Beilen!

 

De Tacklebox

Deze dag is een must voor de specialisten. Er valt immers buiten de maar liefst 20 procent korting op het hele assortiment te genieten van een rijkelijk gevuld programma dat wordt verzorgd door het crème-de-la-crème van de hedendaagse karperscene.

 

 

 

Pieter van de Werfhorst en Koen Koops samen present in Beilen.

 

Oergezellig

Aanwezig zijn o.a.: Koen Koops, Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, John Caeyers, Carlo Carpels, Gijs Wijnholts, Bart van Bezouw, Daniel Takken, Arjen Uitbeijerse, Arjen Verkoelen en Wijtze Tjoelker. Gastheren van deze dag zijn uiteraard de eigenaren én carpcracks Harnold Kikkert en Martin Post zelf…

 

 

John Caeyers weet van wanten.

 

Zorg dat je erbij bent, want het wordt een oergezellige én zeer informatieve dag bij De Tacklebox, waarbij je ook nog eens spotgoedkoop je nieuwe karpermateriaal inslaat!

 

 

 

Ook Wijtze Tjoelker en Arjen Uitbeijerse nemen al hun ervaring en karperkennis mee naar De Tacklebox. Zorg dat je erbij bent!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.