Korum ITM Ruckbag: unieke compacte allesdrager


05 maart 2018 | Redactie

Korum is een merk dat past bij een bepaalde stijl van vissen en een specifieke groep sportvissers. Het bedient zowel de karpervisser als de witvisser (barbeel!) en roofvisser, want ook met die laatste categorie heeft Korum zich bemoeid. Als er één categorie is waar het in uitblinkt, dan is het luggage. Zeker met de nieuwe 15-delige ITM luggage.

 

Alles in één keer naar de waterkant...

 

Korum

Precies, luggage. Op dit gebied toont Korum zich werkelijk innovatief met tassen, rugzakken en pouches die 100% op de praktijk van de hengelsport zijn afgestemd. Ook nu weer loopt Korum voorop met de presentatie van het ITM Ruckbag system. ITM staat voor Intelligent Tackle Management. De Standard of Compact ITM rugzak is precies goed voor de sportvissers (karpervissers en witvissers) die niet te veel materiaal willen meenemen, maar net genoeg om het in één keer te kunnen dragen. Ideaal voor de sportvissers die net genoeg materiaal bij zich willen hebben, inclusief een lichtgewicht stoeltje en een onthaakmatje. Zei daar iemand barbeelvissers?

 

 

 

ITM materialen: Intelligent Tackle Management...

 

ITM Ruckbag

De Compact en Standard zijn hier uitermate geschikt voor. De handige rits, die je opent terwijl de rugzak met de ‘voorkant’ naar beneden ligt - het systeem waar moderne fototassen en fotorugzakken over beschikken – openbaart direct de binnenzijde van de Ruckbag, waar voldoende materiaal in kwijt kunt. De buitenvakken zijn precies groot genoeg voor de nieuwe ITM Pouches.

 

 

Liggend op de voorzijde te openen...

 

Compact en Standard

De Compact heeft een inhoud van ongeveer 28 liter, terwijl de Standard zo’n 42 liter inhoud heeft. De afmetingen bedragen 43 x 35 x 19 cm (Compact) en 35 x 48 x 25 cm (Standard). De rugzakken kenmerken zich door het sterke 600D materiaal, de stevige ritsen en de verstevigde en verdikte delen waar ze nodig zijn voor het comfort of de sterkte. Dankzij de twee karabijnhaken kun je er je stoeltje aan vastmaken en door de riemen tevens je onthaakmat en/of schepnet, zodat je je handen vrij hebt voor het dragen van je hengels.

 

Bekijk de nieuwe materialen online in de Nederlandstalige 2018 catalogus.

 

 

Klik hieronder om een filmpje van dit ITM systeem te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.