MEUS Baits: unieke boilies op de Visma


10 maart 2018 | Redactie

De firma MEUS is in 2004 begonnen met meerdere aassoorten te produceren voor de karpervisserij. Na jaren lang experimenteren en testen zijn de producten tot stand gekomen en worden nu in Polen gemaakt. De producten worden enkel en alleen van natuurlijke ingrediënten vervaardigd.

 

Unieke kleurtjes, unieke boilies...

 

MEUS

‘MEUS’ is een Latijns woord wat betekent ‘Mijn’ of ‘De Mijne’. Het assortiment bevat een breed scala boilies, hookbaits, pop-up’s, dips, powder dips en boosters. De producten van MEUS Baits zijn in steeds meer landen te verkrijgen in verschillende winkels en webshops. Vanaf maart 2017 zijn ze ook in Nederland beschikbaar. De unieke boilies van MEUS hebben in heel Europa al topvissen opgeleverd.

 

 

Een fraaie line-up...

 

Visma

De mensen van MEUS zijn continu druk bezig om de klanten en de vissen tevreden te houden. Het doel blijft: de MEUS aas- en voerproducten een hoge kwaliteit blijven geven, maar wel voor een betaalbare prijs. Op de Visma kan iedereen kennismaken met dit mooie merk.

 

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 


 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.