Solar P1 Bow-Loc Landing Net: a thing of beauty


16 maart 2018 | Redactie

Het gezegde ‘A thing of beauty is a joy forever’ is voor sportvissers zeer herkenbaar. Iedereen heeft een favoriete hengel of een item bij het vissen dat hem dierbaar is. Het vist gewoon lekker met een goed product. Ook Solar weet dat. Het Engelse merk maakt namelijk heel veel materialen van topkwaliteit. Eén ervan is het P1 Bow-Loc Landing Net dat we zagen bij Fauna Hengelsport.

 

A thing of beauty...

 

Solar P1 Bow-Loc

De steel en armen van dit schitterende net zijn gemaakt van 3K gewoven carbon; dit zorgt ervoor dat het net zeer sterk is en toch slechts 800 gram weegt. Net als zijn voorgangers is ook het P1 Bow-Loc Landing Net eenvoudig in te klappen. Met één druk op de knop zijn de armen in te klappen en makkelijk te verwijderen uit het spreidblok.

 

 

Fauna Hengelsport

Daarnaast is het Solar P1 Bow-Loc Landing Net voorzien van het twist-loc systeem. Hiermee is de lengte van de steel aan te passen van 4 ft naar 6 ft en op die manier kun je het makkelijk aan elke situatie aanpassen.  De prijs is wel even boven het gemiddelde, maar hee: je wou toch een klasseproduct en ‘a thing of beauty’… Bij Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer is hij op voorraad en tevens te bewonderen, net als de gehele range van Solar Tackle.

 

 

In  Raamsdonksveer weet je niet wat je ziet aan hengelsportmaterialen...

 

Klik hieronder om een filmpje te zien van dit prachtige net.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.