Asso & Vega: primeurs karperlijnen op de Visma


17 maart 2018 | Redactie

Asso & Vega verdeelt in ons land de karper- en zeevismaterialen van die merken. Asso lijnen zijn zeer gekend en worden alom beschouwd als zeer betrouwbare en sterke kwaliteitslijnen die door het Italiaanse Gruppo DP worden ontwikkeld.  Vega komt bovendien met nieuwe hengels op de markt die voor het eerst in Europa in Ahoy op de Visma te zien zijn.

 

De nieuwe Mainlines voor de karper van Asso...

 

 

Gruppo DP

De nieuwe Asso Mainline karperlijnen zijn twee jaar lang zijn ontwikkeld en getest. De lijnen doorstonden alle hindernissen tijdens het testwerk glansrijk en zullen op de Visma te bewonderen zijn. De karperlijnen en zeevislijnen van Asso zijn al meer dan 40 jaar aan de top en daarom geliefd bij veel wedstrijdvissers en topvissers. De Asso lijnen werden in 1973 voor het eerst ontwikkeld in Genua. Bekend door de kwaliteits nylonlijnen, bracht ‘Gruppo DP Asso di cuori’ in de tweede helft van de jaren 80 het eerste revolutionaire monofilament voor vissen uit dat volledig is gemaakt van fluorkoolstofvezels, toentertijd een absolute nieuwigheid en baanbrekende technische innovatie voor de Italiaanse markt en tegenwoordig bekend als ‘fluorocarbon’.

 

 

Asso Mainline

De nieuwe Asso Mainline karperlijnen  verschijnen in een serie met hoofdlijnen en lijnen voor andere toepassingen. De range is breed opgezet met onder meer de Mainline Pro lijn; Mainline Abrasion, Mainline Master, Fluorocarbon Mainline, Sinking Braid Mainline, Spod & Marker, Floating line en Sinking Mainline.

 

 

 

Vega Potenza

Naast karpermaterialen levert Asso & Vega tevens zeevislijnen en strandhengels. Twee topzeehengels die het merk Vega voor de Benelux en Engelse markt heeft uitgebracht, verschijnen vers van de pers in Engeland en hebben in Nederland op de Visma hun primeur voor Europa. Het gaat om twee upgrades van bekende Vega Potenza Premium strandhengels;  de Vega Potenza HD en Vega Potenza HD Plus. Prachtige stokken met Fuji ogen en reelhouder.

Op de Visma zijn zowel de lijnen als de hengels te koop.

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.