Aquasweet: zoetmakertje voor veel toepassingen


18 maart 2018 | Redactie

CC Moore heeft met de nieuwe Aquasweet sweetener een nieuwe sweetener uitgebracht als opvolger van de oude ‘Talin’ zoetmaker die al jaren dienst deed in het CC Moore gamma. De nieuwe Aquasweet bevat een unieke blend van Thaumatin (Talin) en drie andere geselecteerde zoetstoffen die goed in water oplosbaar zijn en in tal van producten gebruikt kunnen worden, inclusief gekookte aassoorten.

In handige spray vorm…

 

Aquasweet

De Aquasweet is een zeer geconcentreerde vloeistof die een langdurige afgifte van lekkere zoetigheid kent zonder enige bittere nasmaak die eventueel argwaan wekt bij de karpers. De sweetener is bij uitstek geschikt als attractor in boilies en hookbaits. Zoals gezegd is het de opvolger van de Talin.
 

02

 

CC Moore

Een tip van CC Moore? Voeg wat Aquasweet toe aan je losse voer of je freebies, dit maakt een groot verschil in attractie. Voor hookbaits, boilies, pellets, particles, PVA bag of  spod mix: maak een vloeibaar geheel met water en 3 ml Aquasweet om erover te sprenkelen of te soaken. Dit kan ook in combinatie met een vloeibare attractor als Feedstim XP of Amino Blend 365; boilies kun je hier lange tijd in soaken. De vloeistof maakt de boilies ook iets harder.

Meer weten? Kijk op www.ccmoore.com

 

03
Zoetigheid voor de biggen…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.