Karperdag bij Fish Inn op 24 maart


19 maart 2018 | Redactie

Zaterdag 24 maart staat bij Fish Inn in het teken van de seizoenstart voor de karpervissers. Daarom hebben de heren uit Venlo een Karper Open Dag in het leven geroepen die voor iedere karpervisser toegankelijk is. Deze dag staat in het teken van de beste acties, leuke demo’s en gesprekken met de topvissers van de beste merken.

Zaterdag 24 maart…

 

Karper Open Dag

Tijdens de Karper Open Dag zijn veel merken aanwezig met vertegenwoordigers en prostaffers, zoals Deeper, Dreambaits, Fox, Korda, Lowrance, Nash, PB, Proline, Prologic en Strategy. De medewerkers van deze merken staan klaar voor alle antwoorden, informatie en demo’s, zoals bijvoorbeeld het knopen van een onderlijn of het samenstellen van een voertje.

 

Karperdag bij Fish Inn op 24 maart 2

 

Nieuwe merken

Natuurlijk is de winkel weer helemaal up-to-date en zijn alle nieuwe producten voor 2018 al netjes ingeruimd in de schappen. Ook zijn er weer enkele merken nieuw toegevoegd aan het assortiment, zoals Nash Baits met een superscherpe ‘Buy 2 get 1 free’ deals. Ook Proline en Dreambaits hebben hun nieuwe smaken inmiddels bij Fish Inn in de schappen staan. De Vitella, Nutrition en de NG squid zijn een mooie aanvulling op de bestaande ranges.

 

Karperdag bij Fish Inn op 24 maart 3

Ook Nash bait is aanwezig met fraaie nieuwe producten

 

Fish Inn

Naast dat Fish Inn een scherp prijsbeleid hanteert lopen er op deze dag een aantal prachtige acties. Wat te denken van 20 kg Coppens pellets voor €29,95 of een 20 kg zak premium tijgernoten voor dezelfde prijs. Ook scoor je 10 kg boilies voor nog geen 20 euro. Deze aanbiedingen zijn nog nooit eerder vertoond en er wordt dan ook een grote toeloop verwacht. Maar denk eraan: op = op!

 

Karperdag bij Fish Inn op 24 maart 4

Wees erbij in Venlo…

 

Iedereen is deze dag van 09:00 tot 17:00 welkom bij Fish Inn op de Doctor Cuypersstraat 24 in Venlo, de koffie staat klaar!


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.