Maak je snipperdagen op langs de visrijke Ebro


21 maart 2018 | Redactie

Een visvakantie in Spanje zoals hij bedoeld is, waarbij alles wordt geregeld, van eten en drinken, tot slapen, materiaal en visvergunningen. Bij BB Fishholiday Ebro hoef je als gast alleen voor je (vlieg)reis te zorgen; daarna kun je genieten van een zonnige visvakantie met veel meerval, karper of snoekbaars.  Bezoek de stand op de Visma en boek een visreis naar de zon!

 

Heb jij al zo'n foto op je Facebookpagina?

 

 

 

Ebro

Dankzij de all-in aanbiedingen van BB-Fishholiday Ebro kun je ongestoord op vakantie, waarbij je tijdens het vissen als uitzondering alleen het aas (pellets), voer en je eigen drinken betaalt. Voor de rest wordt gezorgd. De boekingen zijn zoals gebruikelijk in volle gang, dus vraag even op de Visma wanneer er nog een gaatje vrij is tijdens de vakanties of natuurlijk doordeweeks als je nog wat snipperdagen hebt staan.

 

 

Goeiemiddag...

 

 

En toen ging je meetlint maar tot 2 meter...

 

BB Fishholiday

Meer informatie of aanvullende vragen? Bezoek de stand, kijk op de website of stuur een e-mail aan info@bb-fishholidayebro.nl.

 

Heb je al entreekaarten voor de Visma? Vrijdag aanstaande begint het! Bestel ze snel online met 20% korting ====>> Klik hier! 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.