Vertrouwde boilie-bestsellers én nieuwe SP range Solar bij ‘De Reus’


23 maart 2018 | Redactie

De Hengelsportreus in Drempt is als vanouds een geliefde verzamelplek voor karpervissers en sportvissers in de Achterhoek en het oosten van het land. Karpervissers vinden hier een selectie van de beste materialen en de hardlopers onder de aas- en voerproducten. Ook de nieuwe Solar SP range tref je aan in Drempt. Hieronder een drietal populaire Solar items uit de winkel.

 

Veel Solar en andere karperproducten in Drempt...

 

SP Barrow Ruckbag

Gemaakt van stevig waterdicht materiaal en voorzien van opvouwbare interne organiser, vormt de SP Barrow Ruckbag van Solar Tackle een ideale multifunctionele tas voor zowel solo gebruik als rugzak, en zonder de schouderriem als tas voor een barrow systeem. De waterdichte onderzijde kan tegen het vocht en de regen en de versterkte bovenkant kun je als bivvytafel gebruiken. Afmetingen 60 x 54 x 23 cm.

 

Een zeer multifunctioneel systeem...

 

SP Bedchair Sleep System

Het SP Bedchair Sleep System van Solar bestaat uit een nieuwe stretcher met dikke sterke waterdichte Rip-Stop matras (van 3D air-pocketed DuraDore stof) en vijfseizoenenslaapzak, die in normale en brede (Wide) uitvoering is uitgekomen in de nieuwe SP range. Hoge kwaliteit aluminium frame met unieke Spring-Loc instelbare poten dn een sterk twin-pivot scharniersysteem. Met die bekende extra kwaliteit van de SP Solar range!

 

 

Compleet en makkelijk op te bergen...

 

Top Banana en Clubmix

De Top Banana en de Clubmix van Solar zijn de bestsellers in de voer- en aasrange die je bij de Hengelsportreus kunt krijgen. De Top Banana is gebaseerd op basis van de legendarische Savay Seed Mix van Solar, aangevuld met onder meer Haith’s Rob Red, ‘Banoffee’ flavour en Creamy Toffee. De boilie heeft een open structuur voor gemakkelijke uitwaseming. Ook de Clubmix is een hardloper, en dat is niet voor niets. De vangsten uit het heden en verleden bewijzen het succes van deze mix, die is gebaseerd op vismeel, melkproteïnen, Haith’s Robin Red en wat Squid en Octopus liquids. Beide smaken dateren uit de jaren negentig, maar geven nog altijd de beste resultaten!

 

Meer weten over deze karperproducten? Kijk op Facebook of de website van de Hengelsportreus of rij even langs in Drempt!

 

Top Banana...

 

Clubmix...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.