Open Dag Hengelsport Utrecht aanstaande zaterdag


26 maart 2018 | Redactie

De jaarlijkse Open Dag van Hengelsport Utrecht is aanstaande zaterdag 31 maart. De karperspeciaalzaak aan de Oregondreef verwacht weer een grote opkomst van karpervissers. Op nagenoeg het hele assortiment wordt 15% korting gegeven. Niet op de speciale bulk-deals, want die zijn al superscherp geprijsd om jou het seizoen door te helpen.

 

De deuren gaan 9 uur open op 31 maart en voor de eerste 100 bezoekers is er een goodiebag!

 

Hengelsport Utrecht

De winkel van Hengelsport Utrecht is er klaar voor. De voorraden zijn aangevuld met de nieuwste materialen en beste voer- en aassoorten liggen supervers klaar om te gebruiken. De Open Dag wordt opgeluisterd met veel prominente karpervissers, prostaffers en merkvertegenwoordigers die uitleg geven en tips voor jouw karpervisserij. De 15% korting geldt op het hele assortiment, behalve de bulkdeals, Daiwa en Shimano molens en lopende aanbiedingen.

 

 

De gehele range van Dreambaits op voorraad, inclusief bulk-deals...

 

 

Hét adres voor slaapzakken...

 

Goodiebag

Op deze dag zijn er ook karpertjes te koop en kun je leren je onderlijntjes te perfectioneren tijdens een rig-clinic. Als je er op tijd bij bent, ligt er misschien voor jou een goodiebag klaar ter waarde van 30 euro, die beschikbaar is gesteld voor de eerste 100 bezoekers. Om 9 uur gaat het beginnen!

 

Bijzondere Aqua luggage...

 

 

Klik hieronder om een promotie video te zien over de Open Dag.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.