Snugpak: hoogwaardige trendy karperjacks


30 maart 2018 | Redactie

Als je de fraaie trendy Snugpak kledingcollectie bekijkt, dan weet je meteen dat dit Engelse bedrijf met zijn eigen productievestiging in Noord-Engeland heeft gemikt op kwaliteit en trendy uitstraling. Het is dan ook geen wonder dat je Snugpak tegenkomt in de wereld van outdoor, military en het sportvissen. Met name karpervissers zijn gek op Snugpak, dat in Nederland onder meer te vinden is bij Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer.

 

De fraaie en praktische SJ9 van Snugpak...

 

Snugpak

De Snugpak camouflagejassen zijn niet alleen trendy en comfortabel en licht van gewicht, maar ook 100% water- en winddicht en dus zeer praktisch bij het vissen. De drie uitvoeringen zoals deze worden aangeboden bij Fauna Hengelsport, onderscheiden zich van elkaar door de beschermende binnenbekleding die ze bestand maakt tegen minimum temperaturen  tot 0°c (SJ3 jacket); tot -5°c (SJ6 jacket) en tot -10°c (SJ9 jacket).

 


Fauna Hengelsport

Het Snugpak SJ3 jacket is uitgerust met een verstelbare zoom, een hoge hals en een Roll-away capuchon. Het Snugpak SJ6 en SJ9 jacket zijn uitgerust met een verstelbare zoom, een hoge hals en een gevoerde capuchon. Bij Fauna Hengelsport vind je alle drie de genoemde jackets in de enorme winkel in Raamsdonksveer.

 

Het SJ3 jacket...

 


 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.