Voorjaar bij CC Moore: op zoek naar de bloedwormconcentraties


11 april 2018 | Redactie

Zo gauw de temperaturen stijgen, ontwikkelen zich ook de bloedwormconcentraties in de bodem van je viswater. Wanneer je een tijdje langs het water zit, het liefst met een hengel natuurlijk, en je houdt de bellenplakkaten en grondelende vis in de gaten, dan zie je dat ze vaak op dezelfde plekken in de bodem staan te wroeten. Vaak zijn dit de plaatsen waar de bloedwormen (vers de vase) geconcentreerd zitten. Een belangrijk gegeven om als karpervisser gebruik van te maken!

 

De natuurlijke Bloodworm flavour wekt het vertrouwen van de karper...

 

CC Moore

Door deze plaatsen vol van deze rode muggenlarven te bevissen met soortgelijk voer en aas, of door zelf plekken te creëren waar je met particles of hookbaits vol bloedwormflavours de vis naartoe lokt, kun je in het voorjaar beslist je voordeel behalen. Een van de hulpmiddelen hierbij wordt aangereikt door CC Moore in de vorm van de Liquid Bloodworm Extract.

 

Vloeibare vangkracht!

 

Liquid Bloodworm Extract

Deze bestaat uit een geconcentreerde dosis bloedworm, een toevoeging die instant vangkracht bezit. Zoals alle Liquids van CC Moore is ook Liquid Bloodworm Extract PVA-vriendelijk en kun je het met andere toevoegingen mixen. Zo kun je particles (vergeet hennep niet) gedrenkt in de liquid aanbieden met een PVA-stick, maar ook voeren met een Spomb, aangevuld met wat Bloodworm pellets. Gevist met een Bloodworm hookbait van 10 x 14 mm aan een hairtje is dit een piekfijne combi om te scoren.

 

 

Genoeg afgeleide producten op basis van de bloedworm...

 

Session pack

Tip: CC Moore biedt tevens een Bloodworm Session pack aan in een camo emmer. Hierin zit 2 kg Bloodworm Bag mix; 100 ml Liquid Bloodworm Extract en de genoemde hookbaits (20 stuks in een potje). Meer tips? Lees dan dit artikel.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.