DAM presenteert Quick 5 en Quick 6 - video


10 april 2018 | Redactie

Heet van de naald presenteert DAM met twee YouTube-presentaties de nieuwe werpmolens Quick 5 en Quick 6. Beide versies verschijnen in een zoutwaterversie (zee) en een zoetwatermodel (karper) in de maten 7000 en 5000. Product Manager Robert Valkeneer laat de highlights zien van deze vernieuwende DAM molens.

 

 

Quick 5

De Quick 5 heeft 4 rvs kogellagers en een inklapbare slinger. De molen heeft een compacte LC (Long Cast) zoutwaterversie en een SLS (Super Long Stroke karperversie in de maten 7000 en 5000. Een speciale Full Spool Mark markering op de onderkant van de spoel geeft de optimale lijnvulling van de spoel aan zonder gevaar voor windknopen, zowel op de Quick 5 als Quick 6.  

 

Bekijk hieronder het filmpje voor de overige details.

 

 

 

Quick 6

De Quick 6 verschijnt in een zoutwaterbestendige LC versie en een zoetwater karperversie SLS in de maten 7000 en 5000. De molen heeft in grote lijnen dezelfde eigenschappen als de Quick 5, inclusief Full Spool Mark  maar dan met 5 rvs kogellagers. De Quick 5 en 6 hebben omkeerbare carbon slipschijven en een snel instelbare slip.  

 

Bekijk hieronder het filmpje voor de volledige specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.