De meest stabiele brolly - maar dan zonder muggen


13 april 2018 | Redactie

Het is een van de meest gekende en begeerde brolly’s in karperland: de Lo Pro van ESP. Met zijn stabiele opstelling en zeer lage en brede aerodynamische vorm is het ESP gelukt om deze Lo Pro zodanig te ontwerpen dat je binnenin toch gewoon rechtop kunt zitten op je stretcher. Half mei verschijnt er voor deze brolly een nieuwe MozzyMesh uitvoering.

 

Mosquito free...

 

ESP Lo Pro

De Lo Pro ziet er weliswaar zeer laag uit, maar hij is in hoogte verstelbaar zodat je hem op de je eigen lengte en wensen kunt instellen. Voor deze shelter heb je geen aparte stokken nodig, geen ritsen, geen losse zeiltjes of inritsbare panels, maar hij is makkelijk en snel op te zetten en af te breken, rolt dun op en past makkelijk in een 3-rod hengelfoedraal.

 

 

 

MozzyMesh

Omdat zes van de acht baleinen van deze 52 inch brolly de grond raken, staat hij zo stabiel en kun je hem zonder stokken opzetten. Half mei verschijnt er van deze populaire paraplu een MozzyMesh uitvoering die de volledige voorzijde afdekt met muskietengaas. In deze uitvoering geniet je de voordelen van de lichtgewicht, makkelijk op te zetten brolly, en ban je tegelijk een flink nadeel uit door voor het slapengaan je Lo Pro af te sluiten voor het muggengespuis. Heb je nog even geduld, dan kun je met je Lo Pro van ESP de komende zomer ongestoord genieten aan de waterkant!

 

 

De MozzyMesh van de fameuze Lo Pro komt half mei uit... 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.