Zet je target op de tweemetergrens bij ‘BGE’


16 april 2018 | Redactie

Als een van de eerste Spanje-reisbureaus met de formule van een weekje vissen voor een all-in ‘geen gezeur’ prijs, weten de mensen van Big Game Ebro als geen ander hoe je het de klanten naar de zin moet maken. Dat betekent in de eerste plaats fijne visdagen met vangstgarantie van grote meerval voor een schappelijke prijs en indien gewenst mooie karpers, met daarbij geweldig lekker eten en een gezellige en comfortabele accommodatie.

 

Ook deze ging over de tweemetergrens...

 

Big Game Ebro

Want daar komen de mensen voor naar de Ebro: grote vissen vangen onder een lekker zonnetje met een hapje en een drankje en een leuk hotel. Big Game Ebro weet deze voorwaarden elke keer waar te maken door service op de eerste plaats te zetten. Iedereen die ervaring heeft met Big Game Ebro kent bovendien de prima keuken van ‘BGE’. Boek je een week vissen, dan profiteer je van een speciaal tapas-diner of een authentieke Spaanse paella-avond en krijg je na je ontbijt een heerlijke lunch mee naar de visstekken; alles bij de all-in prijs inbegrepen. Als nieuwste service heeft Big Game Ebro een haal-en-breng service naar het vliegveld, zodat je als klant nog minder zorgen aan je hoofd hebt.

 

 

Een sterke Ebro rivierbuffel...

 

 

Hoezoe 'echte mannen vissen op meerval?' Ook deze dame kreeg een gigant op de kant...

 

Tweemetergrens

Vissen gebeurt altijd op voorgevoerde stekken. Je vist inclusief gebruik van de ervaren visgidsen die - indien nodig - aanwezig zijn op de stek. Zij helpen als je dat wilt ook met het onderhouden van de voerstek, de montages en geven een uitleg over het gebruik van de boot. Vraag dus naar de mogelijkheden voor een warme vakantie met grote vis. Gewoon op de website kijken of mailen naar biggameebro@hotmail.com want de boekingen gaan elk jaar hard, zeker in de vakantieperiodes. Heb jij je target al gesteld voor 2018? Wordt het een Spaanse 30+ karper of meerval die de tweemetergrens passeert? Let ook op de speciale tarieven in november en december tijdens de Hollandse kwakkelwinter…

 

Hieronder nog een leuke ‘gouwe ouwe’ om in de stemming te komen van een prachtige dril van een meerval bij het kantvissen en eindigt in de boot midden op het water.  

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.