Voorjaarsvoer: de voordelige Particle Mixen van Robby Fish


17 april 2018 | Redactie

Actief en deskundig op alle takken van de hengelsport heeft Robby Fish de beste materialen en het juiste advies erbij. Van dobbertjes tot topmolens, van zitmanden tot bedchairs, van forelsetjes tot biggame hengels, en ook op gebied van karpervissen goed bevoorraad en up-to-date. Nu het voorjaar aangebroken is, wordt het tijd om de karper te lokken met particles. En die kun je bij Robby Fish voordelig en onder eigen merknaam verkrijgen.

 

Robbyfish particles in vijf verschillende mixen...

 

Robby Fish

In plastic gesealde containers van 3 liter zijn deze Robby Fish particles vers te gebruiken en in te zetten om de zwemmende biggen te lokken. Dankzij de ruime inhoud kun je er een tijdje mee vooruit. Gewoon de pot goed afsluiten en voor de volgende keer bewaren.

 

De Particle Mix met hennep, mais, tijgernoten en tarwe...

 

Particle Mix

De Robby Fish Particles zijn beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Particle Mix Chili Hempseed (gekiemde hennep en chili vlokken); Particle Mix Tigernuts (kant-en-klare tijgernoten); Particle Super Seed Mix (tarwe, tijgernoten, boekweit en sesamzaad), Particle Mix (hennep, mais, tijgernoten en tarwe) en Particle Mix Hempseed (gekiemde hennep).

 

 

Wommelgem

Buiten de karper kun je de Particle Mixen natuurlijk ook voor andere vissoorten inzetten. Bestellen van je karpermaterialen kan bij Robby Fish ook via de vernieuwde webshop. De winkel in Wommelgem (tegen Antwerpen) is een plezier om te bezoeken en een bezoek is nooit voor niets. Kijk hier voor adres en openingstijden.

 

 

En als je even in de stress zit, heeft Robby altijd het goede advies...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.