B-Carp Vespers met puike prijs en kwaliteit


18 april 2018 | Redactie

In de serie karperhengels onder de naam Vesper die onder de vlag van het merk B-Carp worden uitgebracht, vindt iedereen wel iets van zijn gading. De hengels zijn dit jaar uitgebracht en staan mede door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de variatie in de belangstelling. We stellen er twee voor; de penhengel en de reishengel.

 

De Vespers zijn er in elf versies...

 

B-Carp

De Vesper serie bestaat uit tweedelige hengels met een dunne blank, SICA driepoot geleideogen, oversteeksluiting en een reelhouder met gevoerde molenklemmen.

 

Penhengel

De Vesper Float is een 390 cm lange penhengel met een kurken handgreep. Een pracht van een hengel om nu mee de polders in te trekken of de vijvers mee af te struinen. Met zijn sterkte van 1,5 lb buigt de Vesper Float lekker door op een sterke vis.

 

De Float buigt lekker door met zijn 1,5 testcurve...

 

Reishengel

De Vesper hengels hebben alle een sterke ruggengraat en dat geldt ook voor de vierdelige Travel. Deze reishengel heeft een sterkte van 3 lb en wordt aangeboden in een hardcase foedraal. Karperhengels worden in het buitenland veel ingezet op zowel zoutwater als zoetwater voor een veelheid aan vissoorten en dan is een vierdelige uitvoering ideaal om mee te nemen. Ook voor de binnenlandse karperavonturen is dit een mooie stok, die achterin je auto altijd voor het grijpen ligt als er een mooi watertje op de radar verschijnt.

 

 

De Vespers zijn gemaakt van Hi-Tech carbon...

 

De Vesper-serie is er in elf verswchillende uitvoeringen. Bekijk hier de 2018 catalogus van B-Carp voor alle elf hengels.

 

De vierdelige Travel reishengel heeft een sterkte van 3 lb...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.