Gesignaleerd: de Daiwa Crosscast Carp SP 5000LD


20 april 2018 | Redactie

Bij De Sportvisser in Den Haag is hij al gesignaleerd: de nieuwe Daiwa Crosscast Carp SP 5000LD. Deze prachtige karpermolen is voorzien van een Quick Drag functie, die je bliksemsnel laat reageren op veranderende situaties tijdens de dril van een vis. Met een inhaalsnelheid van 106 cm per slingeromwenteling bovendien een snelle molen.

 

Daiwa 

Daiwa brengt met de Crosscast Carp SP een degelijke solide molen uit in een populaire prijsklasse. De Crosscast koppelt kracht aan soepelheid en is met zijn semi-ondiepe spoel (diepe spoel is verkrijgbaar) in staat om grote afstanden te overbruggen met voldoende lijncapaciteit (300 meter met 35/00 lijn).

 

Quick drag slip

Voorzien van de nieuwste Daiwa features zoals de Air rotor, Digigear II, Twist buster II lijnroller, Quick drag slip, Longlife beugel veer, Infinite anti-retour en Air ball, biedt de molen daarnaast 15 kg slipkracht (drag power).  Met de Soft-touch slingerknop, een HIP-High Impact lijnclip en een gewicht van 620 gram een veelzijdige karpermolen met alle ingrediënten voor jarenlang visplezier.

 

De Sportvisser

Kijk op de website van De Sportvisser voor meer informatie over de prijs en verkrijgbaarheid.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.