Kurve Slim Indicators: JRC’s nieuwste ‘hangswingers’


01 mei 2018 | Redactie

De nieuwe Kurve Slim Indicators van JRC zijn eigenlijk hanger en swinger in één en een stuk dunner uitgevoerd dan hun voorganger de Kurve-indicator. Een vernuftig en slank uitgevoerd scharnierend geheel dat in meerdere kleurvariaties uitkomt. De kleur kan eenvoudig verwisseld worden dankzij een simpel draaimechanisme. Gezien bij Carp Level in Heusden Zolder (B).

 

Ze kunnen hangen en swingen...

 

Kurve Slim Indicators

De nieuwe Indicators zijn voorzien van een dubbele (afneembare) lijnclip voor een vast of schuivend systeem, die geschikt is voor zowel nylon als gevlochten lijn. Het geheel met de zwarte ketting of stijve swinger arm met hockeystick-bevestiging (inclusief twee op te schroeven rvs gewichten) is door JRC ontworpen en ontwikkeld in Engeland.

 

In mooie kleurtjes...

 

Carp Level

Het mooie van dit systeem is dat je de Indicator zo kunt afstellen dat de lijn naar keuze vrij loopt of juist kan worden vastgezet via de lijnklem. De Kurve Slim Indicators zijn door JRC voorzien van vijf clip-on lenzen in verschillende kleuren. Achter de gekleurde lens is een uitsparing voorzien voor een beta-lichtje. De Kurve Slim Indicators zijn los verkrijgbaar maar ook als set in een mooie EVA opberghoes. De Indicators zijn op voorraad bij de JRC-dealers, waaronder Carp Level in Heusden Zolder (B).

 

Ook als set verkrijgbaar...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.