Vroeg opstaan loont op 10 mei bij HengelDiscount


07 mei 2018 | Redactie

Hoe ver wil jij gaan voor 25% korting op een mooie hengel of molen, of op een ander gewenst hebbeding op je verlanglijstje? Gezien de belangstelling voor de eerdere Vroege Vogel acties bij HengelDiscount is dit echter een buitenkansje op donderdag 10 mei wanneer er vroeg voor wil opstaan en naar Oldemarkt rijden…

 

Hemelvaartsdag 

Wanneer je op Hemelvaartsdag (want dat is die 10 mei) tussen 5.00 en 6.00 uur komt winkelen, kun je namelijk 25% korting krijgen op je aankoop. Kom je tussen 6 en 7 uur, dan heb je alsnog een korting van 20% te pakken, terwijl je tussen 7 en 8 uur 15% korting krijgt. Ben je niet zo snel uitgeslapen, of hoef je niet vroeg op om de koeien te melken, dan niet getreurd, want op deze dag krijg iedereen sowieso 10% korting op winkelen bij HengelDiscount. Enige uitzondering zijn watersportartikelen en dieptemeters, die volgens de winkel altijd al scherp geprijsd zijn. 

 

 

Vroeg opstaan loont 02

 

HengelDiscount 

Voor de mensen die zich afvragen of je ook online korting kunt krijgen, wijst HengelDiscount op aanmeldkorting voor de nieuwe website. Wanneer jij je aanmeldt voor deze fraaie website, dan krijg je namelijk 10% korting op je eerste bestelling. 

 

Oldemarkt 

HengelDiscount timmert letterlijk hard aan de weg, want de winkel heeft een herinrichting ondergaan en wie op Hemelvaartsdag vroeg of laat binnenloopt op adres Dwarsveld 1 in Oldemarkt, ziet direct de veranderingen. Ook aan de website wordt hard gewerkt, want deze wordt op volle kracht gevuld met nieuwe artikelen, dus houd deze in de gaten. 

 

Roofvisdagen 

Nog één tip voor de meidagen: let op de data 19 t/m 27 mei wanneer de Roofvisdagen plaatsvinden in Oldemarkt met talrijke aanbiedingen, demonstraties en bekende sportvissers van diverse merken!
 

Vroeg opstaan loont 03


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.