Ready Heli-kits: op de lijn schuiven en vissen maar


08 mei 2018 | Redactie

Het is natuurlijk geen geheim dat helicopter-rigs en chod-rigs succesvolle rigs zijn bij het karpervissen en dat ze ook bij het witvissen steeds meer in trek raken. Het merk Korum maakt het niet uit tot welk kamp je behoort, zolang je maar alles in huis hebt om de rigs te maken. Wil je niet te lang hoeven knopen, dan zijn de kant-en-klare Ready Heli-kits de simpelste oplossing.

 

Superhandig: de nieuwe kant-en-klare heli-kits van Korum... 

 

Korum

De Ready Heli-kits van Korum zijn al een tijdje in omloop, maar de nieuwste zijn weer iets anders uitgevoerd. Ze zitten per drie verpakt zoals stoppertjes verpakt zitten op een metaaldraadje met een lusje. Gevangen tussen twee beads en twee lange stoppers schuif je de hele handel in één keer op je hoofdlijn. Het enige dat je nog moet doen is de onderlijn aanlussen op de Heli-kit (Quick Change) speld.

 

 

Ready Heli-kits

Als karpervisser kun je je lood aan het eind van de lijn bevestigen, terwijl witvissers misschien een voerkorf of een madenkorf willen aanhaken op het einde. Het principe van de heli-rig blijft hetzelfde en de keuze blijft aan de visser op welke vissoort en welk aas hij zich richt. De vis zal zich prikken aan de hairmontage en het gewicht van de strakke hoofdlijn of het lood c.q. de voerkorf.

 

Klik hieronder om op Facebook het instructiefilmpje te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.