Succesverhaal The Juice gaat verder


09 mei 2018 | Redactie

The Juice van Bait-Tech kent een schare aanhangers die deze flavour maar al te graag inzetten voor de karpervisserij. De vismeelrijke voerproducten brengen standaard veel vis boven het schepnet in allerlei vormen, zoals dumbells, hookbaits en glugs, en dit jaar 2018 ook als Groundbait en Pellet Wafters. Verdeler Arca brengt ze naar de hengelsportwinkels in jouw buurt.

 

The Juice brengt nu ook Pellet Wafters uit...

 

Bait-Tech

Het succesverhaal van The Juice gaat verder. Voor dit jaar brengt Bait-Tech als witvis- en karpervoer leverancier een losse groundbait en pellet-wafters op de markt onder de vlag van The Juice. Terwijl de groundbait in Engeland veel als natte ‘slop’ (een soort vismeelpap) in het kantje wordt gevoerd om een attractieve geurwolk te creëren zonder de vis te overvoeren, is de pellet-wafter ideaal als haakaas in het verlengde van deze ‘zoete vismeel’ flavour.

 

 

Wafters

De wafters zijn zoals bekend prima zwevende haakaasjes die je eenvoudig kunt bevestigen aan een baitband, hair of bajonet. In de pellet-vorm –geur en -kleur zijn ze al even attractief en herkenbaar als andere vismeelproducten en zijn de wafters in ‘pellet dumbell shape’ tijdloze vangers geworden met een zeer praktische vorm.

 

The Juice

De Pellet Wafters van The Juice zijn er in 8 en 10 mm en kun je dus eenvoudig per twee aan een hair ‘vergroten’ tot 16 en 20 mm. Vraag ernaar bij je hengelsportwinkelier!

 

 

Bait-Tech heeft dit jaar ook nieuwe stickmixen...

 

The Juice Pellet Wafters; dit kent de karper nog niet...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.