Control karperhengels: exclusief en toch betaalbaar


10 mei 2018 | Redactie

‘Alles onder Control’ kon wel eens een gevleugelde uitdrukking worden bij het karpervissen binnenkort, want over ongeveer een week worden de eerste nieuwe Control hengels van PB Products in de winkel verwacht. Als je de foto’s reeds gezien hebt op hun Facebook-pagina begrijp je de enthousiaste reacties wel, want ze zien er zeer gelikt uit met hun exclusieve kleur en fraaie afwerking. 

Exclusief ‘Alles onder Control’ kleurtje…

 

Control 

De Control hengels worden uitgebracht in drie uitvoeringen: een 3 lb tienvoeter, een 3 lb twaalfvoeter en een 2,75 lb twaalfvoeter. Dat zijn inderdaad hengels van 300 cm (3 lb) en 360 cm (3 en 2,75 lb). De mooi afgebouwde blanks hebben naast de schitterende kleuren nog een paar extra features.

 

control karperhengels 02

 

 

 

 

 

control op karperhengels 03

Luxe anti-tangle ogen die je meestal op duurdere hengels ziet…

 

PB Products 

De stevige reelhouders zitten ingesloten tussen goede, spelingloze metalen caps boven de reelhouder en aan de onderzijde van de reelhouder een deels kunststof uitgevoerde ondergreep. Let ook op de anti-tangle ogen. Deze uitvoeringen zie je meestal alleen op luxere karperhengels, maar nu ook op hengels van rond de 90 tot 100 euro. 

 

Houd je PB Products dealer in de gaten en ga ze zeker bekijken!
 

control karperhengels 04
Eén tienvoeter en twee twaalfvoeters…

 

control karperhengels 05


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.