Mooi cadeau van JRC bij aankoop drie Contact hengels


15 mei 2018 | Redactie

Bij aanschaf van een set van drie Contact karperhengels van JRC krijg je dit jaar een onverwacht cadeautje in de vorm van een gratis Defender foedraal. Met zo’n prachtig foedraal kun je geruster slapen zonder je zorgen te maken over je mooie karperstokken. De Contact karperhengels zijn er in diverse uitvoeringen en lengtes, zowel tweedelig, driedelig als telescopisch.

 

JRC Contact: met een prima prijs-kwaliteitverhouding...

 

JRC

De populaire Contact serie biedt een grote keus aan lengtes en uitvoeringen. Zo kent zowel de normale tweedelige Contact sterke uitvoeringen van 2,75 tot 3,5 lb en de driedelige LR uitvoeringen vijf types  die in 3 en 3,5 lb uitkomen. Ook de LR-T serie, waarbij de T staat voor Telescopisch, heeft dezelfde afmetingen en werpgewichtsklasse. Deze eenvoudig te transporteren en opbergen T is een mooie uitkomst in veel situaties en kan snel ingezet worden.  

 

 

 

Contact

De Contact Rod-serie heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en is geschikt voor elke beginnende of gevorderde karpervisser die een combinatie van ‘waar voor zijn geld’ en solide JRC-prestaties zoekt. De blanks zijn slank maar krachtig en gemaakt van 30T-carbon, afgewerkt in een matte natuurlijke carbon afwerking en voorzien van lichtgewicht TS SIC-geleide-ogen.

 

Mooie afwerking...

 

Cadeau

Verder heeft de Contact een DPS-molenhouder, nylon lijnclip, een stijlvol geweven carbondeel boven de molenhouder en een handvat van hoogwaardig krimprubber. Een rechttoe-rechtaan hengel met een subtiele uitstraling, waarvan je er nog twee of drie kunt aanschaffen zonder pijn in je portemonnee te krijgen, met het Defender cadeau van JRC erbij!

 

 

De Defender serie kent prachtige foedralen...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.