Storm, slagregens en een nieuw pb op Cassien


17 mei 2018 | Redactie

De Duitse allround-visser Claudia Darga is hard op weg een bekenheid te worden bij onze oosterburen, maar ook in Nederland en Frankrijk. Zagen we deze dame reeds met veel vissoorten in haar handen; een grote karper mocht natuurlijk niet ontbreken. En dus ging ze vier dagen naar het legendarische Saint Cassien in Zuid-Frankrijk.

Het resultaat mag er zijn…

 

Storm en slagregens 

Het doel was om overdag stug door te vissen aangezien de nachtvisserij hier niet is toegestaan. Op de derde dag kwam de enige aanbeet in het laatste uurtje vissen van die dag. De aanbeet werd feestelijk begeleid door een flinke storm en slagregens. Claudia viste met een single Spicy Chilly Tigernut en een 14 mm witte Monster Tigernut pop-up dumbell, bijgevoerd met een handje tijgernoten en twee handjes 12 mm Monster Tigernut boilies van Dynamite Baits


storm slagregen 02 03

Alles staat er klaar voor, maar waar blijft de vis?

 

JRC Extreme 

Na een lang en zwaar gevecht op open water waarbij haar 3 lb JRC Extreme flink werd kromgetrokken en de Penn Affinity 7000 molen het uitschreeuwde, kwam er een massieve two-tone schubkarper boven het schepnet. Niet alleen haar eerste karper van Cassien, maar meteen ook een Personal Best van liefst 54,7 lb. 
 

storm slagregen 05
Wat een tunnel…

 

 

storm slagregen 05
Een prachtig duo…


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.