Heropening Henry’s Hengelsport bij Nautische Unie


25 januari 2016 | Berend Masselink

Op 6 februari opent Henry’s Hengelsport zijn deuren bij Nautische Unie in Farmsum (Delfzijl). Dankzij het integreren van de hengelsportzaak in de showroom van Nautische Unie, ontstaat nu vanuit één locatie een totaalpakket voor watersport en sportvisserij. Ook voor karpervissers interessant.

Henry’s Hengelsport

Henry begon vijf jaar geleden met zijn vrouw Gerda vol enthousiasme met Henry’s Hengelsport aan de Waterstraat te Delfzijl. Ondanks de moeilijke economische tijden bleek dit toch een succes. Door de voortdurende ontwikkelingen in de hengelsport werd de winkel in het centrum van Delfzijl al gauw te klein. Een tweede issue was het parkeerprobleem in het centrum.

 

Heropening Henry’s Hengelsport bij Nautische Unie 2
 

Showroom

Deze feiten zorgden ervoor dat men ging uitkijken naar een nieuw onderkomen. Door wederzijdse contacten kwam Henry met de Nautische Unie in contact. Een gerenommeerd bedrijf in Nederland en in Europa op het gebied van watersport en beroepsvaart. Nautische Unie is reeds 15 jaar importeur van de bekende Starweld roofvisboten en hiernaast zijn de eigenaren  René Hunfeld en Poul Meijer in 2014 Europees importeur geworden van de exclusieve Crestliner Aluminium visboten www.crestlinerboats.eu.
Samen met René en Poul werd het plan gesmeed om Henry’s Hengelsport te integreren in de ruime showroom van Nautische Unie. Door deze unieke samenwerking zijn Henry’s Hengelsport en Nautische Unie Hunfeld BV in staat u vanuit één locatie een totaalpakket te leveren voor de watersport en sportvisserij.

 

Roofvisboten

De opening op zaterdag 6 februari is voor iedereen toegankelijk en interessant voor elke sportvisser. Hij zal rond 10 uur verzorgd worden door Marco Kraal. Om 13 uur volgt er een lezing door Jouke Jansma (prostaffer van Daiwa Cormoran). Rond 15 uur is er een lezing door Hilco van Nuil (prostaffer van Fox Rage). 

Verder is Jan Heslinga aanwezig om een demo ‘Jerkbaits maken’ te geven. Ook is vidsgids Groningen (Robert van de Kamp) aanwezig; Robert verzorgt roofvis-dagtochten in de provincie Groningen en omgeving en zal hier informatie over verstrekken.
Het volledige Carp Only Pro Staff team is aanwezig om iedereen van de nodige informatie te voorzien op het gebied van de karpervisserij: Ferry Verhofstad, Minardus Woltman, Eddy Norder en Joey van ’t Hart.
Diverse roofvisboten en andere boten met buitenboordmotoren en toebehoren zijn in de showroom aanwezig. Hierover kunt u vragen stellen en overige informatie vergaren.
Uiteraard is een versnapering aanwezig en kan men gewoon voor de deur parkeren. Op deze zaterdag zijn de openingstijden van 10 tot 18 uur. Adres: Seendweg 16 – 9930 GA te Delfzijl.

 

Meer informatie: www.nautischeunie.nl en www.henryshengelsport.nl

 

Heropening Henry’s Hengelsport bij Nautische Unie 3


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.