Dumpdagen Hengelsport Kruidenier Haaksbergen in zicht


18 mei 2018 | Redactie

Een van de betere karperspeciaalzaken bevindt zich in het oosten van Nederland, en daarom is Carpworld Kruidenier ook over de grens bij onze oosterburen een geliefde stek om inkopen te doen voor het karpervissen. Maar de zusterzaak van Carpworld Kruidenier in Haaksbergen is op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei met haar Dumpdagen ook een om in de gaten te houden…

 

'Laagste prijsgarantie' voor deze Fox Micron RS+ bij Carpworld Kruidenier...

 

Dumpdagen Hengelsport Kruidenier

Met de jaarlijkse Dumpdagen van Hengelsport Hennie Kruidenier in Haaksbergen in het vizier is het goed te weten dat er die vrijdag en zaterdag veel hengelsportartikelen te koop zijn met echte kortingen tot 70%. De allroundzaak biedt dan bijvoorbeeld kortingen op alle soorten hengels, dus ook feederhengels, penhengels, karperhengels en roofvishengels en natuurlijk ook veel molens en reels.

 

 

Wie nog op zoek is naar goedkope kleding, lood, schepnetten, tassen, foedralen, stoelen, stretchers, rugzakken, beetverklikkers of kleinmateriaal, wees er op tijd bij want de kortingen zijn echt hoog. Deze aanbiedingen gelden alleen op 25 en 26 mei zolang de voorraad strekt.

 

 

De grote winkel in Haaksbergen...

 

Tweedehandsbeurs

Voor de tweedehandsbeurs kan iedereen op 25 en 26 mei zijn ingebrachte tweedehands hengelsportmateriaal in de zaak te koop aanbieden. Zorg dat het materiaal dan uiterlijk 24 mei bij de winkel is afgegeven. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en hoeft niet zelf aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Wordt het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van de verkoopprijs. Deze tegoedbon moet vóór 31 augustus verzilverd worden. Niet verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar.

 

Haaksbergen

Zet deze data en dagen in je agenda en wees erbij in Haaksbergen aan de Spoelsterstraat 45!

 

 

Snuffelen op de tweedehandsbeurs op 25 en 26 mei in Haaksbergen...

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.