Uniek bij Avid Carp: Benchmark Memory Foam Systems


23 mei 2018 | Redactie

Het Benchmark-assortiment bedden van Avid Carp wordt beschouwd als het meest comfortabele op de markt. In de acht jaar sinds Avid Carp Memory Foam op de markt introduceerde, zijn deze bedden volgens Avid Carp geëvolueerd tot zeer hoge kwaliteit en het meest comfortabele wat verkrijgbaar is. De populariteit van de originele Benchmark-bedden leidde ertoe dat een aantal belangrijke functies verder ontwikkeld werden en uiteindelijk  de Benchmark Memory Foam Systems werden geïntroduceerd.

Zo compact kan het opgevouwen worden…

 

Avid Carp

De bedden & systemen in deze Avid Carp range hebben een volledig steunsysteem voor de lende, een systeem dat zorgt voor een stevig slaapplatform voor de gehele rug, waardoor de druk van de wervelkolom en de buikgebieden wordt verlicht. Voor diegenen die rugproblemen hebben, bieden de Benchmark bedden de beste nachtrust dankzij het Memory Foam matras.

 

Uniek bij Avid Carp: Benchmark Memory Foam Systems 2

Extra lange scharnieren van versterkt staal…

 

Uniek bij Avid Carp: Benchmark Memory Foam Systems 3

En daarom heet het Memory Foam…

 

Memory Foam

Memory Foam helpt om het gewicht en de druk gelijkmatig te verdelen door het te vormen naar de contouren van het lichaam. Dit ‘geheugenschuim’ is speciaal ontwikkeld om de spanningen en belastingen van buiten te verwerken en heeft een minimale reactie op temperatuurveranderingen.

 

Uniek bij Avid Carp: Benchmark Memory Foam Systems 4

Het Benchmark X Memory Foam Bed…

 

Rock-Steady

Deze nieuwste modellen van Avid Carp beschikken ook over extra lange scharnieren in versterkt staal, zodat zelfs de grootste slaapzak kan worden gebruikt, en er niets hoeft te worden verwijderd bij het inpakken. Verbeterde Rock-Steady-poten met opvouwbare modderpoten helpen de stabiliteit te vergroten en verkleinen de kans op wegglijden, zelfs wanneer deze volledig is uitgeschoven.

 

Klik hieronder om een filmpje te zien over de Avid Carp Benchmark range.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.