Nash hoodies en Zero Tolerance kleding in Utrecht


25 mei 2018 | Redactie

Omdat het begrip ‘zomer’ in Nederland maar een relatief begrip is, moet je als karpervisser meestal toch zorgen voor normale kleding om ook in de zomer bestand te zijn tegen een buitje, optrekkende grondmist, koude nachten of harde wind. Met de hoodies van Nash kun je de speldenprikken van de Hollandse zomers het hoofd bieden. Hengelsport Utrecht heeft ze voor je…

 

De Subterranean is een zeer stijlvolle hoohy...

 

Zero Tolerance

Met de ‘ZT’ kledinglijn, wat staat voor Zero Tolerance, heeft Nash een aantal fraaie sweaters en hoodies voor de karpervisser. De ZT Sub Hoody; ZT Subterranean Camo Hoody en ZT Elements Hoody geven de hoodies extra kwaliteit en uitstraling.

 

 

De ZT Elements...

 

Camouflage

De ZT Elements Hoody  geeft je vier seizoenen lang bescherming en doet dat met een prima kwaliteit fleece en stijlvolle delen met Fractured Nature camouflage. De Elements heeft steekzakken en een lekkere beschermende capuchon.

 

Subterranean

De Subterranean heeft in grote lijnen dezelfde opbouw, alleen heeft deze de camo als hoofdprint, met daarop kaki onderdelen, zoals een afsluitbare buidelzak met heerlijke steekzakken. In deze buidelzak kun je zelfs je iPad kwijt, of natuurlijk een katapult of een kilootje voerboilies.

 

Vier seizoenen...

 

 

De Husky fleece...

 

Hengelsport Utrecht

De ZT Husky Fleece is de zwaargewicht van de serie hoodies van Nash. Deze heeft een drielagen-bescherming die tegen een buitje en de wind kan en ook de warmte goed vast houdt in de schemering en avond. Ook deze hoody heeft een ruime buidelzak en steekzakken die met een rits zijn af te sluiten. Met een hoge kraag en comfortabele oversized capuchon.

 

Meer weten over de Nash hoodies en de Zero Tolerance kledinglijn? Vraag ernaar bij Hengelsport Utrecht of houdt de website in de gaten.

 

Klik hieronder voor beelden van de ZT Elements en ZT Subterranean hoodies

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.