X-tra veilig onthaken nu ook in XL met de Chub Protection Cradleq


31 mei 2018 | Redactie

Je hebt onthaakmatten en onthaakmatten. Bij Chub is er een ruime keuze en dus kun je ook kiezen voor meteen de beste keuze: de X-tra Protection Cradle. Dit ‘wiegje’ is er in een normale en een XL versie. In de praktijk heeft deze bij veel gebruikers al grote diensten bewezen, met de nadruk op ‘grote’…

Totale veiligheid voor de vis…

 

Chub 

De unieke cradle is door Chub zelf ontworpen en kent onder meer speciale armopeningen aan de zijkant die het vergemakkelijken om de vis op te tillen. Ook is gedacht aan geïntegreerde ‘knee pads’ om je knieën op te zetten zodat je niet in de modder hoeft te knielen. De cradle (ook voorzien van pocket-zijvakjes) is uitvouwbaar waardoor je een uiterst makkelijk te transporteren onthaakmat bij je draagt in een waterdichte draagtas. Afmetingen 95 x 65 x 21 cm. 
 

xtra veilig onthaken 02
En volledig uitneembaar voor een makkelijk transport in een draagtas…

 

X-tra Protection Cradle 

De wanden van de X-tra Protection Cradle zijn van stijf materiaal dat niet zomaar in elkaar zakt. Aan de vier hoeken zitten verticale ritssluitingen. Uiteraard is het uitneembare materiaal waarop de karper ligt ultrazacht en  visvriendelijk gemaakt en zitten daaronder de goed werkende afwateringsopeningen. Een grote eenvoudig te bevestigen flap overspant de hele cradle wanneer deze afgesloten wordt en de vis 100% veilig ligt. De afwerking ziet er fraai uit en het geheel is te dragen aan twee draagriemen.

 

extra veilig onthaken 03

 

Ook in XL

Voor wie denkt hele grote karpers te gaan vangen, is er ook een XL uitvoering voorhanden. De afmetingen van deze bedragen 120 x 75 x 26 cm. 
 

Klik hieronder voor een filmpje van de Chub onthaakmatten.

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.