Populaire karpermolens in elke prijsklasse bij Carpworld


02 juni 2018 | Redactie

Het voordeel van karperspeciaalzaken is dat je ter plekke veel voorraad hebt en mooi kunt vergelijken tussen het ene en het andere product. Carpworld Kruidenier is zo’n zaak. Ben je op zoek naar een goede karpermolen, dan is dit een plek om naartoe te gaan, ongeacht welk budget je te besteden hebt.

 

 

Carpworld

Inderdaad, niet iedereen is in staat de topper tussen de 300 en 400 euro aan te schaffen. Maar als je dat wél kunt, liggen ze voor je klaar in Enschede.

 

 

Met de high-tech HT-100 carbon slip...

 

Affinity II Black 7000

In de populaire categorie tussen 100 en 140 euro vind je echter ook al zeer goed molens. Als we er eentje mogen uitpikken, dan maakt de Affinity II Black 7000 van Penn een hele goede kans met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De Affinity is gemaakt van een sterk, lichtgewicht grafiet frame; met een gesmede Long Stroke aluminium spoel met 2 lijnclips, 6 gesealde rvs kogellagers en een zeer duurzame HT-100 carbon slip maken de Affinity II tot een kanjer die bovendien zoutwaterbestendig is. Hoewel deze molen geen vrijloop heeft, is er wel een iets grotere Liveliner (vrijloopversie) verkrijgbaar in de 8000 maat.

 

Concurrenten

Zoek je een andere karpermolen in deze prijsklasse, dan zien we dat de naaste concurrenten er in prijs niet veel naast zitten. Dat zijn in dit geval de DAM SLS 570 FD, Shimano Ultegra 14000 XT en Daiwa Emcast.

 

 

De Liveliner versie vrijloopmolen in de maat 8000 is slechts twee tientjes duurder...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.