Vers van de pers: Dé Karperwereld 120


04 juni 2018 | Redactie

De start van een zomerse junimaand gaat gepaard met de verschijning van een nieuwe, frisse editie van ons magazine! Dé Karperwereld nummer 120 is namelijk juist in verzending gegaan naar onze abonnees. De coverplaat is meteen al een zeer gelikte. Want laten we wel wezen, de door Tom ter Weele geschoten nachtfoto met daarop zijn vismaat Nikolai de Mots - die een prachtschub torst -, is van uitzonderlijke klasse.

Een debuut voor Nikolai de Mots én meteen al een coverplaats!
 
De Mots zelf heeft dan ook de coverstory voor rekening genomen en uit dat artikel blijkt het enorme succes dat hij het vorig seizoen beleefde. Een heerlijk smeuïg stuk, doorspekt met nog veel meer bijzondere vangsten. 
 
Blij verheugd is onze redactie met het artikel van Peter Huizing. Deze old school karperaar doet wat van zijn oude geheimen uit de doeken over de visserij op een typische Nederlandse polderput. Een water dat bij andere vissers in de vergetelheid is geraakt. Ver van onze polders verwijderd ligt de favoriete rivier van Joachim Stelma. Hij bracht de Lot opnieuw een bezoek maar ‘in het verleden behaalde resultaten’…
 
kw 120 02
Eén van de bruutste covers in het bestaan van Dé Karperwereld.
 
We hebben ook een debuut van Dick Middelaar in petto. Hij beschrijft zijn succes van afgelopen voorjaar en geeft uitleg over zijn aanpak. Tegenwoordig géén Dé Karperwereld zonder onze seriewoordenaar Laurens Maasland. Hij parkeert zijn bus op een strategische plek in een pittoresk dorpje en begeeft zicht verder op de fiets naar zijn eindbestemming: een ‘eigen’ mysterieus karperparadijsje. 
 
kw 120 03
Duveldudes in De Tijger van Vlaanderen…
 
Koen Verweij is een zeer veelzijdig karpervisser, die na een periode van statisch vissen graag teruggrijpt naar een struinhengel. En dat niet alleen omdat dit met vlagen effectiever is, maar beslist ook intenser. Liefhebbers van de originele schrijfstijl van raskarpervisser Chris De Clercq wrijven nu al in hun handen, want met het artikel ‘De (laatste) Tijger van Vlaanderen’ verheugen zij zich op een uitgebreid stuk leeskost.
 
kw 120 04
Een nieuw begin voor Ewout Smeerdijk!
 
Ook purist Ewout Smeerdijk is van een hoge vaste waarde. Na een turbulente periode begint hij er lekker in te komen en stuit zelfs op een hoofdprijs… Dit en meer in het kersverse magazine dat Dé Karperwereld heet!
 
Ben jij ook een fanatieke karpervisser en wil je graag voortaan de beste artikelen als eerste lezen? Neem dan nu een voordelig abonnement en ontvang ’s lands oudste karpermagazine voortaan ‘vers van de pers’ in huis. Hoe…: klik hier!

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.