Nieuwe Deeper Start: vissen zonder gissen


05 juni 2018 | Redactie

De Deeper Start is de nieuwste uitvoering van de Deeper mobiele fishfinder. De Start heeft veel krachtige functies die de andere uitvoeringen ook hebben, maar is gericht op de directe gegevens als diepte, bodemverloop, visiconen – en dat voor een betaalbare aanschafprijs.

 

Inwerpen en meteen de vis spotten op je smartphone...

 

Deeper Start

De Start heeft een bereik van 50 meter en een scandiepte tot op 50 meter. Via een sterke Wi-Fi verbinding met de smartphone of tablet heb je een tien keer snellere gegevensoverdracht dan via Bluetooth. Er worden door de 120 kHz 40° sonar tien scans per seconde gemaakt, waardoor de vis zeer nauwkeurig gelokaliseerd wordt op een breed gebied.

 

 

Led-verlichting

Met maar 65 gram is de Start de lichtste sonar van Deeper, dus geen zorgen over het breken van de lijn. De Start heeft een ingebouwde, automatisch geactiveerde led-verlichting voor zeer goede zichtbaarheid onder alle omstandigheden. Hij schakelt in het water automatisch aan, en uit het water weer uit, waardoor de accu lang meegaat. Je laadt hem snel weer op met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

 

 

Meer vissen zonder te gissen...

 

Lakebook

Elke scan wordt automatisch opgeslagen en kan bekeken worden via de app of online via het programma Lakebook. De gegevens van de sonar worden opgeslagen op een Cloud-server en kunnen via Lakebook thuis op een pc of tablet bekeken worden.

 

Klik hieronder voor een YouTube kennismaking met de start in het Duits. Klik rechts onderin op Instellingen en ‘Automatisch vertalen’ voor Engelse ondertiteling.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.