ESP Lo Pro dankzij uitbreidingen nóg veelzijdiger


06 juni 2018 | Redactie

De Lo Pro van ESP is een van de populairste shelters in hengelsportland. De Lo Pro kun je in hoogte verstellen en super laag zetten, en dankzij het feit dat je zes van de acht baleinen van deze 52 inch brolly op de grond kunt zetten, is hij erg stabiel. In de winkel kun je nu bovendien de aangekondigde Mozzy Mesh en Wrap krijgen als uitbreiding. Laat de zomer nu maar komen!

 

Klaar voor de zomer met de Mozzy Mesh 'half wrap'...

 

Mozzy Mesh

We kondigden het in april al aan, dat deze speciale Mozzy Mesh eraan zou komen, en wanneer je nog even hebt gewacht bij de aanschaf van een shelter, is je wachten niet voor niets geweest. Want laten we eerlijk zijn; een brolly is een heerlijk onderkomen in de zomer en lekker snel op te zetten. Maar die muggen die er gratis bijkomen, is natuurlijk altijd een dingetje.

 

Twee aanvullingen op de ESP Lo Pro shelter...

 

ESP

De Mozzy Mesh is een soort ‘half wrap’ die je achter de knop van de plu kunt haken en over de voorkant van de Lo Pro kunt spannen. Met deze Mesh heb je de Lo Pro omgetoverd tot een ‘full fronted shelter’. Ook heeft ESP gedacht aan de eigenaren van de ESP Hideout brolly (een op de Lo Pro gebaseerde hogere versie), door ook voor dit onderkomen een muggen-wrap te ontwerpen.

 

Zij-aanzicht met de Mozzy Mesh...

 

Carpworld Kruidenier

Naast de Mozzy Mesh heeft ESP tevens een lichte overwrap uitgebracht die het geheel van je Lo Pro omsluit. Deze overwrap is slechts 1 kg zwaar en maakt van je Lo Pro een afsluitbare bivvy. Deze twee aanvullingen op de populaire Lo Pro maken het handige draagbare systeem nóg  veelzijdiger. Reeds gezien bij Carpworld Kruidenier.

 

Klik hieronder voor een filmpje over de Mozzy Mesh en Lo Pro.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.