Multifunctionele Stormshield Net & Slingbag


11 juni 2018 | Redactie

De Stormshield Net & Slingbag van Avid Carp is de ideale opslag- en transportoplossing voor natte schepnetten en weighslings. Het watervaste foedraal kun je makkelijk vullen met je schepnet(ten) of slingbag(s) en aan de buitenzijde kun je twee schepnetstellen kwijt. In plaats van die stelen kun je bovendien twee opgetuigde hengels aangespen, dus eigenlijk hebben we hier een zeer multifunctionele foedraal voor hengels, schepnet en weighsling!

 

Zo kan het ook: in plaats van je schepnetstelen, plaats je twee opgetuigde hengels aan de buitenzijde van deze Stormshield Net & Slingbag...

 

Avid Carp

De foedraal is inderdaad eigenlijk perfect voor een snelle avondsessie omdat je er in een handomdraai twee opgetuigde hengels aan de buitenzijde in de ‘quiver style pocket’ vastzet. Of je er dan nog je schepnetstelen naast kunt klemmen vertelt het verhaal niet, maar wie weet lukt dat met wat uitproberen ook nog en heb je naast je rugtas vol kleinmaterialen, voer en aas alles in één keer bij je voor een korte sessie.

 

 

Het houdt de geurtjes buiten...

 

Klik hieronder om een duidelijk filmpje te zien van de bag...

 

 

 

Stormshield Net & Slingbag

De Stormshield Net & Slingbag heeft gesealde naden en een gladde pvc inhoud, en bovendien een roll-top afsluiting die meteen de steel van je net of de hengels bijeen houdt wanneer je daar de security buckle gesp van dichtklikt. Het hoofdcompartiment geeft dankzij die eigenschappen in je auto geen vieze geurtjes af van schepnet of weighsling.

 

 

Avid Carp: karpervissen zonder de nadelen...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.