CC Moore: maak je eigen hi-viz Northern Specials


13 juni 2018 | Redactie

Ze zijn niet alleen opvallend, de Northern Special air-ball pop-ups van CC Moore, maar ook uiterst effectief. Dankzij de verschillende hi-viz kleuren en de onweerstaanbare sprankelend fruitige attractoren en liquids, is dit al jaren een populaire pop-up. Maar wist je dat je deze Northern Specials ook zelf kunt maken behulp van de nieuwe Corkball Roller en wat corkballs? CC Moore doet het voor.

 

Northern Specials uit eigen keuken...

 

Corkball Roller

De echte corkballs en de CC Moore Corkball Roller openen natuurlijk veel nieuwe mogelijkheden en samen met onder meer de Fluoro Orange Hard Hookbait Mix kun je een prima drijvende bol maken met andere kleurtjes en toch dezelfde attractie als de echte Northern Specials. In het recept op de website van CC Moore wordt dit stap-voor-stap uitgelegd. Wat je nodig hebt is het volgende: een mengkom, pipet, theelepel en vork, een ei, 12 mm corkballs, de Corkball Roller, de CCMoore Fluoro Orange Hard Hookbait Mix, de Northern Special Bait Spray Additive, een pan water en een vuurtje (fornuis) en een handdoek.

 

Ken je ze nog, deze drijvende supervangers?

 

 

Met deze mix erbij heb je een attractie van jewelste en een nieuwe kleur Northern Special wanneer je het recept volgt...

 

Orange Hookbait Mix

Het begint zo: breek het ei in de mengkom en kluts hem voorzichtig. Voeg daarna een 5 tot 10 ml Northern Special Bait Spray toe. Stap 3 is het toevoegen van wat Orange Hookbait Mix, niet te veel tegelijk, maar beetje bij beetje. Langzaam blijven roeren en toevoegen en wat je dan krijgt is een kneedbare knaloranje pasta!

 

Klik op deze link om de rest van het recept af te maken vanaf Stap 6. Vang ze!

 

 

Met de Corkball Roller maak jij je eigen pop-ups...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.