Check eerst even de HS Utrecht koopjeshoek voor je gaat shoppen


15 juni 2018 | Redactie

Het is natuurlijk verleidelijk om met de zomer voor de deur en je vakantiegeld in de achterzak eens flink te gaan shoppen bij de karperspeciaalzaak en je bucketlist c.q. verlanglijst eens te gaan afvinken. Ben je wat bedachtzamer ingesteld, dan ben je misschien aan het sparen geweest voor prachtig setje Daiwa molens of mooie Nash Scope rods. In alle gevallen is het de moeite of bij Hengelsport Utrecht langs te gaan, of vooraf even te struinen door hun ‘Sale’ koopjeshoek op de webshop…

 

Shimano Ultegra 14000 XTD...

 

Geld besparen

Laten we eerlijk wezen; door een hengelsportzaak lopen en alles eens te bekijken en vast te houden is toch wel het mooiste. Maar wanneer je goed op de hoogte bent van de producten, kun je nog wel eens flink geld besparen op de gezamenlijke webshop die Hengelsport Utrecht en Hengelsport Vught online hebben staan.

 

In de aanbieding: Trakker Tempest Brolly...

 

Bucketlist

Onder vlag ‘Sale’ hebben we in 5 minuten tijd al heel wat gevonden wat op onze bucketlist stond, maar dan voor de helft van de ingecalculeerde prijs. Gevolg: we houden nog genoeg over voor een volle tank benzine en 5 kilo boilies. Kijk, dat is gauw verdiend… Ook even checken? Klik hier en je ziet meteen of je niet te veel gaat betalen.

 

Nash Pod bag...

 

 

JRC Cocoon Pod 4 Rod...

 

Spro neopreen lieslaarzen...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.