Fish Inn stunt met de Daiwa Emblem QDA


17 juni 2018 | Redactie

Fish Inn heeft groot ingekocht bij Daiwa en dat is de reden dat je als karpervisser een sterke bigpitmolen als de Daiwa Emblem QDA voor nog geen 120 euro kan meenemen bij de zaak in Venlo. Met deze buitenkans komt er een molen binnen bereik die de beroemde Daiwa kwaliteit heeft en diverse sterke specificaties in huis heeft.

 

Een sterke bigpitmolen...

 

Onverwachte run

Deze molen is voorzien van alle functionaliteiten die een bigpitmolen nodig heeft, zoals een zeer nauwkeurige Quick drag waarmee je uiterst snel en nauwkeurig kunt reageren op een onverwachte run van de karper. Ook beschikt de Daiwa Emblem QDA over een Air rotor en Air Bail. Deze twee belangrijke onderdelen zijn uiterst licht maar toch supersterk.

 

 

Quick drag...

 

Longcast

De oversized Longcast spoel heeft een perfecte lijnopwikkeling. Dit zorgt samen met de super slow osculation voor extra lange worpen zonder hier extra inspanning voor te hoeven leveren. Met een Daiwa Emblem onder een 3 lb karperhengel liggen afstanden van 130 meter dan ook binnen handbereik.

 

In drie maten...

 

Fish Inn

Binnen de Daiwa Emblem QDA serie (die 6 rvs kogellagers telt) zijn drie maten verkrijgbaar met ieder hun spoelcapaciteit en formaat. Het 5000 model is in dit geval het kleinste waarbij de 5000LD (Long Distance) extra veel lijncapaciteit heeft. Het 5500 model is een stukje groter en kan 460 meter 35/00 lijn kwijt. Iedere Daiwa Emblem QDA wordt geleverd met aluminium reservespoel. Bestellen bij Fish Inn kan via deze link.  
 

Extra voordelig geprijsd nu...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.